Haber Servisi

• Üniversitemiz internet sayfası haberler bölümünde ve RTEÜ Gazetesinde yayınlamak üzere haber derlenmesi,
  • Derlenen haberlerin dizgisinin ve denetiminin yapılması.
  • Üniversitemiz internet sayfasında yer alan haberler bölümünün güncellenmesi.
  • Yerel ve Ulusal basın kuruluşlarında Üniversitemize ilişkin yer alan haberlerin takibi ve arşivlenmesi.
  • Abone olunan Medya Takip Sistemi vasıtasıyla elde edilecek çıktıların belirli periyotlarda kontrolü ve arşivlenmesi.
  • Üniversitemizi tanıtmak amacıyla hazırlanan dokümanların metin yazımı, dizgisi ve redaksiyonun yapılması.
  • Yerel ve ulusal basın kuruluşları ile iletişim ve koordinasyonun sağlanması.
  • Basın duyuruları ve bültenlerinin yazılması ve e-posta yoluyla dağıtımının yapılması.
  • Basın toplantılarının organizasyonu, basın mensuplarına rehberlik hizmeti verilmesi.